بیورزونانس درمانی و مقاومت به انسولین
بیورزونانس درمانی و مقاومت به انسولین
بدن از قند تبدیل به گلوکز به عنوان منبع انرژی استفاده می کند. وقتی غذا مصرف می شود، بدن غذا را به قسمت های کوچکتر تقسیم می کند. سپس این ذرات مختلف از طریق فرآیندهای متعدد جذب بدن می شوند. گلوکز، به ویژه، از طریق هورمونی به نام انسولین جذب می شود. این هورمون توسط پانکراس سنتز و ترشح می شود. در برخی افراد، انسولین به طور موثر توسط تمام سلول های بدن استفاده نمی شود. به گفته Healthline ، بنابراین منجر به تجمع گلوکز در جریان خون فرد می شود . این وضعیت به عنوان مقاومت به انسولین شناخته می شود و می تواند تعداد قابل توجهی از مشکلات را برای فرد مبتلا ایجاد کند، از جمله منجر به ایجاد دیابت نوع 2 شود.
مقاومت به انسولین در مقابل دیابت نوع 2
درک این نکته برای بیماران مهم است که بین مقاومت به انسولین و دیابت نوع 2 تفاوت قابل توجهی وجود دارد. مقاومت به انسولین اغلب پیش دیابت نیز نامیده میشود و به سناریویی اطلاق میشود که در آن بیمار به دلیل افزایش سطح گلوکز خون مشکوک به دیابت است، اما سطح گلوکز خون آنها به اندازهای بالا نیست که بتوان دیابت در نظر گرفت.
هنگامی که بیمار متوجه می شود که مقاومت به انسولین ایجاد کرده است، هنوز امیدی وجود دارد که بتواند به بهبود مقاومت به انسولین و بازیابی توانایی بدن برای استفاده کافی از گلوکز در جریان خون کمک کند. با این حال، پس از تشخیص دیابت، همه چیز تغییر می کند. WebMD توضیح می دهد که هیچ درمانی برای دیابت وجود ندارد – با این حال، این بیماری را می توان از طریق استفاده از برخی داروها و همچنین تغییرات خاصی در سبک زندگی کنترل کرد.
علل مقاومت به انسولین
متخصصان و دانشمندان پزشکی 100% مطمئن نیستند که چرا برخی افراد دچار مقاومت به انسولین می شوند. بنابراین علل قطعی هنوز شناسایی نشده است. با این حال، دانشمندان و متخصصان صنعت پزشکی توانسته اند عوامل خاصی را تعیین کنند که به طور قابل توجهی خطر ابتلا به مقاومت به انسولین را در افراد افزایش می دهد.
به گزارش Medicine Net، شواهدی در دسترس است که نشان می دهد سندرم متابولیک تا حدودی مسئول ایجاد مقاومت به انسولین است. آنها همچنین گزارش می دهند که برخی از عوامل سبک زندگی نیز بر خطر ابتلا به این بیماری خاص در افراد می افزایند. برخی شواهد همچنین نشان می دهد که ژنتیک در تعیین خطر مقاومت به انسولین در افراد نقش دارد. به عنوان مثال، اگر مادر فردی دیابت داشته باشد، او نیز در معرض خطر بیشتری برای ابتلا به این بیماری است. بنابراین احتمال بیشتری برای ایجاد مقاومت به انسولین دارند.
علائم مقاومت به انسولین
خود مقاومت به انسولین معمولاً علائم خاصی ایجاد نمی کند که وضعیت را آشکار کند. بنابراین برای افراد مهم است که سطح گلوکز خون خود را در یک بازه زمانی منظم به دقت کنترل کنند تا مطمئن شوند که علائم مقاومت به انسولین را در مراحل اولیه تشخیص می دهند. بنابراین به آنها اجازه می دهد تا تغییرات خاصی در سبک زندگی ایجاد کنند تا از پیشرفت بیماری به دیابت جلوگیری کنند.
همانطور که مقاومت به انسولین پیشرفت می کند، ممکن است باعث ایجاد علائم دیابت زمانی شود که از مقاومت به انسولین به دیابت نوع 2 تبدیل شود. علائم خاصی که باید در مورد آنها نگران بود شامل احساس خستگی و احساس خستگی، گرسنگی یا تشنگی دائمی و نیاز به ادرار مکرر است. بوی ادرار نیز نشانه دیابت نوع 2 است. برخی افراد همچنین در نواحی خاصی از جمله زیر بغل، کشاله ران و زیر چانه پوست تیرهتری دارند.
گزینه های درمانی مرسوم برای مقاومت به انسولین
بیماران باید بدانند که تشخیص مقاومت به انسولین و درمان این نگرانی سلامتی قبل از تبدیل شدن به دیابت نوع 2 حیاتی است. دیابت نوع 2 را می توان به طور موثر کنترل کرد، اما در حال حاضر راهی برای درمان دیابت نوع 2 وجود ندارد. با این حال، با مقاومت به انسولین، مشکل را می توان در برخی موارد معکوس کرد. بنابراین از ابتلا به دیابت نوع 2 جلوگیری می کند.
با توجه به MedScape ، وضعیت سلامت خاص بیمار باید قبل از تعیین یک برنامه درمانی مناسب برای وضعیت بیمار در نظر گرفته شود. هنگامی که یک بیمار چاق است، یک متخصص مراقبت های بهداشتی به او کمک می کند تا وزن بدن خود را کاهش دهد، که به کاهش مقاومت به انسولین کمک می کند و همچنین ممکن است از پیشرفت بیماری جلوگیری کند. در مواردی که بیمار سیگار میکشد یا از الکل استفاده میکند، تنظیماتی برای به حداقل رساندن اثراتی که این دو انتخاب سبک زندگی بر زندگی او دارند – و توانایی بدنش برای استفاده از انسولین – توصیه میشود. شرکت مکرر در فعالیتهای بدنی همراه با رژیم غذایی سالمتر نیز از جمله توصیههایی است که اغلب به بیماران مبتلا به مقاومت به انسولین داده میشود.
درمان بیورزونانس برای مقاومت به انسولین
بیورزونانس درمانی یک رویکرد پزشکی انقلابی برای درمان طیف وسیعی از نگرانیهای مختلف سلامتی است. این رویکرد در تشخیص و درمان حساسیت به انسولین و دیابت از طرق مختلف مفید است. درمان بیورزونانس اغلب می تواند به عنوان روشی برای هدف قرار دادن عوامل خاصی که در مقاومت به انسولین بیمار نقش دارند استفاده شود. بنابراین به بهبود توانایی بدن آنها در استفاده از انسولین و جلوگیری از افزایش ذخیره گلوکز در جریان خون کمک می کند. همچنین ثابت شده است که این درمان اثرات مفیدی برای اندام های درگیر در این شرایط مانند پانکراس و کبد دارد.
نتیجه
مقاومت به انسولین یک نگرانی جدی برای سلامتی است که باید در مراحل اولیه تشخیص داده و درمان شود. بدون تغییر سبک زندگی کافی و برنامه درمانی، این بیماری می تواند به دیابت نوع 2 تبدیل شود که می تواند علائم ناخوشایند زیادی ایجاد کند. بیورزونانس درمانی به عنوان یک روش مفید برای کمک به درمان مقاومت به انسولین و دیابت است.
جهت رفع مشکل مقاومت به انسولین با مرکز خدمات سلامت جایگزین و جامع دکتر گیلکی در کشور ترکیه تماس بگیرید.
دیدگاهتان را بنویسید