شرح مختصری درباره مفهوم چاکرا و انرژی و انواع آن
مفهوم چاکرا و انرژی
چاکرا در زبان سانسکریت به معنای دروازه است و در باور آیین هندو به مراکز انرژی در بدن افراد اطلاق می شود. این مراکز انرژی در بدنه ی هر موجود زنده از جمله گیاهان نیز وجود دارد و از آنها تحت عنوان شریان های حیات یاد می شود. به طور کلی هفت چاکرا و انرژی در بدن وجود دارد که هر یک مسئولیت کنترل یکی از ارگان ها را به عهده دارند و در نتیجه ی این کنترل، اخلاق و کنش های ما و همچنین میزان مقاومت هایمان در برابر بیماری ها و … شکل می گیرد.
نحوه عملکرد چاکرا و انرژی در بدن:
چاکرای اول مانند یک منبع انرژی عمل می کند و انرژی لازم را برای چاکرا های دیگر تامین می کند. بر اساس این دیدگاه انرژی در بدن به دو نوع انرژی فیزیکی و انرژی اخلاقی تقسیم بندی می شود. در چاکرای چهارم این انرژی ها می توانند به یکدیگر تبدیل شوند.
چاکرای اول و چاکرای آخر همانند یک بادکش انرژی عمل می کنند که در اولی انرژی به سمت پایین و در دومی انرژی به سمت بالا سوق داده می شود. این در حالی است که سایر چاکرا های بین چاکرا اول و آخر هر کدام دو بادکش را شامل می شوند که یکی از آنها انرژی را به سمت جلو و دیگری آن را به سمت عقب سوق می دهد و عملکرد این چاکرا ها به صورت یک درمیان در جهت عقربه های ساعت و خلاف آن می باشد که همین حرکت های ثابت در یک زن نسبت به مرد متفاوت است و به طور کلی در زن و مرد، خلاف جهت هم حرکت می کنند.
تمامی کائنات اعم از حس بینایی، اصوات (حس شنوایی)، خوراکی ها (حس چشایی)، بوها (حس بویایی)، اجسام (حس لامسه) و قدرت اندیشه و منطق میتوانند چاکراهای ما را پر یا تخلیه نمایند.
در چاکرا و انرژی چهار حالت اصلی وجود دارد که عبارتند از:
- چرخش طبیعی
- چرخش با کم کاری
- چرخش با پرکاری
- چرخش با هرج و مرج
بیشتر بخوانید: قانون جذب چیست؟ چشمان خود را رو به دنیایی از امکانات بی پایان باز کنید!
دیدگاهتان را بنویسید