مشاوره موفقیت
برنامه ریزی شخصی توسعه فردی و موفقیت
((تمام مشاوره موفقیت و مشاوره کسب و کار توسط دکتر آزاد (ابوالفضل) گیلکی متخصص متافیزیک انجام میگیرد))
زمینه های مشاوره توسعه فردی:
* ارائه خدمات مشاوره موفقیت و بهبود شخصی
* ارائه خدمات مشاوره در زمینه مسائل شخصی
* ارائه خدمات مشاوره برندینگ شخصی
* مهندسی ذهن(۲۱ جلسه)
برای دریافت خدمات مشاوره تخصصی موفقیت با شماره تماس : 02144951830 تماس بگیرید.
مشاوره فردی: موفقیتهای فردی
دوست عزیزم مطمئنم انسان خاصی هستی که میتوانی به همه خواستهها و آرزوهایت برسی، البته اگر راهش را بدانی و انجام بدهی!
شما را در این بخش از دو طریق میتوانم راهنمائی و کمک کنم. پس با ما در این مسیر مهیج همراه باش:
الف) مشاوره و راهنمائی (موفقیت فردی)
بعد از گوش دادن و بررسی خواستهها و حرفهای شما، بهترین و سادهترین راه پیشرفت و آرامش را به شما پیشنهاد میدهم.
ب) آموزشهای تخصصی
همانطور که قبلاً آورده شد، گامهایی برای رسیدن به موفقیت و آرامش وجود دارد که در وهله اول می توانیم طی ساعاتی در قالب مشاوره حضوری یا غیرحضوری شما را راهنمائی کنیم.
در برخی موارد هر کدام از گامهای موفقیت نیاز به آموزش دیدن دارد که ما این امکان را برای شما عزیزان در محل زندگی (به صورت خصوصی و عمومی) فراهم میکنیم و با حضور در هرجای ایران و حتی خارج از ایران به اجرای آموزشهای کاربردی میپردازیم.
آموزشهایی از قبیل:
ارتباط صحیح با دیگران
شناخت تیپهای شخصیتی، چگونگی جذابیت در جمع، چگونگی اثرگذاری بر دیگران، چگونه به راحتی “نه” بگوئیم و…
فن بیان (سخنوری)
تکنیکهایی برای کاهش ترس و استرس، رفع کمروئی در صحبت، چگونه جذاب صحبت کنیم؟ ، اصول یک سخنرانی جذاب و …
اعتماد به نفس
راههای کسب اعتماد به نفس، اهمیت اعتماد به نفس و…. “همــراه با تمرینــات عمــلی”
تعیین هدف در زندگی در زندگی، تحصیل
تکنیکهای بله گرفتن از دیگران
چگونه سر صحبت را باز کنیم؟
تشخیص فرد دروغگو
تکنیکهای خنده و شادی
رفع کمروئی در جمع
و…
مشاوره های درسی دانش آموزان، مشاوره پیشرفت تحصیلی و برنامه ریزی کنکور و مشاوره انتخاب رشته توسط دیگر همکاران انجام میگردد.
امکان مشاوره به صورت حضوری،تلفنی،و اینترنتی وجود دارد.
برای دریافت خدمات مشاوره تخصصی موفقیت در زمینه های فوق می توانید
با شماره تماس : 02144951830 تماس بگیرید.
مشاوره موفقیت و برنامه ریزی شخصی و همچنین مشاوره فردی،
مطالب زیر را حتما مطالعه کنید
چگونه تجربیات زندگی میتواند مستقیماً بر ژنهای شما تأثیر بگذارد ؟
اپلیکیشن مهندسی ذهن
عکسبرداری از چاکرا و هاله انرژی بدن
مشاوره تخصصی متافیزیک
مشاوره کسب و کار
کارگاه آموزشی حکمت ذهن
11 دیدگاه
به گفتگوی ما بپیوندید و دیدگاه خود را با ما در میان بگذارید.
دکتر واقعا از شما سپاسگزارم .مشاوره با شما بسیار کمک کرد
دکتر راهنمایی شما بسار عالی و تاثیر گزار بود الان دارم برای زندگیم برنامه ریزی میکنم.مرسی
با سلام خدمت اقای دکتر گیلکی
من جوان قطع نخاعی هستم این دومین باره براتون پیام میزارم من یه روز جمعه برای اینکه از روستا برسم شهر و دربی تیم محبوبم را ببینم تو راه تصادف کردم و قطع نخاع شدم البته من مسافر بودم تو این ۸سال هیچکس به دادم نرسید یه شب نشده من بدون درد سر به بالش بزارم ارزوم چند قدم برداشتنه حتی برا یه لیوان اب خوردن محتاج دیگرانم واقعا دیگه خسته شدم هیچکس به دادم نمیرسه پیش هر کسی فکر کنی رفتم از مسولین گرفته تا خیرین ولی …..دیگه دارم به این نتیجه میرسم که ادمهای مثل من حق زندگی کردن ندارن جون واقعا دیگه پول داروهامو هم ندارم روزی ۸عدد سوند استفاده میکنم دونه ای پانصد تومن میدونی سوند چیه؟امیدوارم هیجوقت ندونی.البته این فقط یکی از داروهامه اول جوانیم زندگیم به باد رفت دیگه دارم اخرین تلاشامو میکنم چون کسی که داره غرق میشه به همه چی چنگ میندازه منم دارم اخرین چنگامو میندازم شاید دستم به تکه چوبی خورد و منم تونستم خودمو نجات بدم اگه که نه راحت میشم از هشت سال درد از هشت سال چشم تو دست یکی داشتن تا یه لیوان اب بده دستت از هشت سال چشم دوختن به سقف خونه از هشت سال دعا کردن که یه شب بدون درد بخوابی و از هشت سال…….میدونم خودکشی گناهه ولی مطمعنم درد و رنجش از همینی که هستم کمتره…
بایرام ۰۹۱۴…….
سلام دوست عزیز
من شرح حالتو مطالعه کردم به یاد چند نکته افتادم که انشا… به لطف الهی خیلی کمکت میکنه تا بلند شی و نه تنها سلامتیتو بلکه دنیاتو متحول کنی به امید خدا.
سلام.دکتر من زندگیم رو مدیون شما هستم. همیشه براتون دعا میکنم
استاد شما فوق العاده هستید و باعث افتخار منه که شاگرد شما بودم.
سلام دکتر مهسا هستم از امارات امیدوارم یادتون بیاد .من و محسن با هم ازدواج کردیم و چند روز هست صاحب پسر شدیم و به پاس محبت شما نامش رو ابوالفضل گذاشتیم. استاد گیلکی عزیز همیشه من و محسن رو دعا کنید.
آقای دکتر سال جدید رو به شما تبریک عرض میکنم و از صمیم قلبم بهترینها رو برای شما آرزو دارم.استاد همیشه به این فکر میکردم که شانس فقط یکبار در خونه هر شخص رو میزنه و به نظر من بزرگترین شانس من آشنایی باشما بود. واقعا تغیرات رو تو زندگیم خودم میبینم و ایام عید هر کجا رفتم همه متوجه تغییر رفتار من شدند و بسیار خوشحالم .شما رو با افتخار به همه معرفی کردم و به همه کسانی که این مطلب رو هم میخونند به خاطر آشنایی با شما تبریک میگم .استاد سپاسگذارم سپاسگزارم همیشه مدیون شما هستم
سلام اقای دکتر من شغلم خدمات در شرکت الان کارشناسی معماری هستم دوست دارم استاد دانشگاه بشم ولی احساس میکنم اعتماد به نفس ندارم خواهشمندم راهنماییم کنید
قدم اول : موقعیت ها و شرایط مشکل ساز را شناسایی کنید
در مورد موقعیت هایی که به نظر می رسد احترام به نفس شما را پایین می آورند، فکر کنید. این موقعیت ها معمولا عبارتند از :
1 – یک ارائه در محل کار
2 – یک بحران در منزل یا محل کار
3 – یک چالش با کسی که ارتباط نزدیک با شما دارد مانند همسر و یا همکار
4 – یک تغییر در جریان زندگی مانند از دست دادن شغل و یا فرار فرزند از خانه
قدم دوم : از افکار و اعتقادات خود در رابطه با این موقعیت ها آگاه شوید
هنگامی که شرایط و موقعیت های مشکل ساز را شناسایی نمودید، به تفکر خود در رابطه با آنها دقت کنید. ببینید در این شرایط به خود چه می گویید؟ تفسیر شما از این موقعیت ها چیست؟ تفکر شما در این شرایط ممکن است مثبت، منفی و یا خنثی باشد. ممکن است شما در این شرایط منطقی عمل کنید و یا بر پایه یکسری واقعیت ها و دلایل و اعتقادات اشتباه فکر نمایید؛ و یا بالعکس.
قدم سوم : افکار منفی و نادرست خود را به چالش بکشید
برداشت اولیه شما از یک موقعیت ممکن است تنها راه نگاه به آن شرایط خاص نباشد، بنابراین باید در صحت افکارتان تامل بیشتری نمایید. از خود بپرسید: آیا نگاهم با منطق و واقعیت سازگار هست؟
البته گاهی اوقات تشخیص بی دقتی ها در تفکر مشکل است. بیشتر افراد یک تفکر دیرینه و ثابت درباره خود و زندگی شان دارند. این اعتقادات دیرینه از نظر آنها می تواند نرمال و کاملا منطبق بر واقعیت تلقی گردد؛ در حالی که بیشتر آنها ممکن است تنها یک ایده یا احساس باشند. در این میان بعضی الگوهای فکری نیز در ذهن افراد ممکن است باعث تضعیف عزت نفس گردد که باید به آنها دقت کرد. این الگوها عبارتند از :
1 – تفکر همه یا هیچ
در این حالت شما همه چیز را خوبِ مطلق یا بدِ مطلق می بینید. مثلا به خود می گویید: « اگر من در این کار موفق نشوم، کاملاً شکست خورده ام..! ». عادت به چنین تفکری صحیح نیست. بهتر است همه جوانب یک پیروزی و یا شکست را در نظر داشت.
2 – نیمه خالی لیوان
با این الگوی فکری شما تنها جنبه های منفی یک موقعیت را می بینید و تنها بر روی آنها متمرکز می شوید که این باعث می شود نگاه شما به یک شخص یا موقعیت کاملا از مسیر درست منحرف شود. به عنوان مثال به خود می گویید: « چون من در ارائه آن گزارش اشتباه کردم، حالا همه فکر می کنند که من برای این کار مناسب نیستم. ». بدبینی بدترین آفت عزت نفس است.
3 – تبدیل دستاوردهای مثبت به منفی
در این حالت شما با کوچک شمردن تجربه های مثبت و دستاوردهای مفید خود، آنها را انکار می کنید. به عنوان مثال به خود می گویید: « فقط به این خاطر که امتحان آسانی بود، توانستم موفق باشم! ». در اینگونه مواقع شما احترام به نفس را در خود می کُشید.
4 – نتیجه گیری منفی بدون داشتن دلایل کافی
شما ممکن است گاهی اوقات بدون داشتن مدارک و شواهد کافی در یک شرایط خاص یک نتیجه گیری منفی کنید. مثلا به خود می گویید: « دوست من هنوز جواب ایمیلم را نداده؛ پس حتما هنوز هم از من ناراحت است! ». در صورتی که ممکن است دوست شما در چند روز گذشته موفق به مرور ایمیل هایش نشده باشد. شاید بهتر است به جای توصل به افکار منفی، کمی صبورتر باشید.
5 – اشتباه گرفتن احساسات با واقعیت ها
در این حالت شما احساسات یا عقاید خود را با واقعیت ها اشتباه می گیرید. مثلا به خود می گویید: « من احساس می کنم شکست خورده ام پس حتما همینطور است! »
6 – دست کم گرفتن خود
با این الگوی فکری خود را کمتر از آنچه که هستید دیده و ارزش های خود را دست کم می گیرید. این ممکن است مثلا ناشی از چندین بار اشتباه کردن در یک موقعیت خاص باشد. به عنوان مثال به خود می گویید: « لیاقت من بیش از این نیست! ». بهتر است اندکی تجدید نظر کنید.
قدم چهارم : افکار و عقاید خود را تعدیل کنید
هم اکنون زمان آن است که افکار منفی و نادرست را با افکار سازنده و دقیق جایگزین کنید. برای این کار می توانید از استراتژی های زیر کمک بگیرید:
1 – از عبارات امید بخش استفاده کنید
نسبت به خود با مهربانی رفتار کنید و همواره خود را تشویق نمایید. یادتان باشد که اگر بخواهید به بدبینی خود نسبت به یک موقعیت خاص میدان دهید، ممکن است به واقعیت بپیوندد. به عنوان مثال اگر دائم به این فکر کنید که ارائه شما بخوبی برگزار نخواهد شد، ممکن است واقعا همین اتفاق بیفتد. سعی کنید جملات امیدبخش به خود بگویید. مثلا به خود بگویید: « با اینکه موقعیت سختی است، اما من از پس آن بر می آیم ».
2 – خود را ببخشید
همواره به یاد داشته باشید که همه انسان ها ممکن است در زندگی خود اشتباه کنند. این اشتباهات هیچگاه همیشگی و مختص فرد خاصی نیست. اگر دچار اشتباه شدید به خود بگوئید: « درست است که من اشتباه کردم اما این اشتباه دلیل بر بد بودن من نیست. »
3 – از عبارات باید و نباید اجتناب کنید
اگر ذهن شما پر از جملات باید و نباید باشد، ممکن است منجر به این شود که انتظارات و توقعات غیرمنطقی از خود و دیگران داشته باشید. آزاد کردن ذهن از این عبارات باعث می شود انتظارات منطقی تر و نزدیک تر به واقعیت، از خود و دیگران داشته باشیم.
4 – بر روی جنبه های مثبت زندگی خود متمرکز شوید
توانایی های خود را در برخورد با موقعیت های چالش برانگیز در زندگی به یاد آورید و همواره به موفقیت ها و قسمت های خوب زندگی خود فکر کنید.
5 – با افکار پریشان کننده جور دیگر برخورد کنید
بجای اینکه با افکار منفی، منفی برخورد کنید، از آنها کمک بگیرید تا به الگوهای جدید و سالم تری در زندگی خود دست یابید. از خود بپرسید: « برای بهتر کردن شرایط چگونه باید عمل کرد؟»
6 – خود را تشویق کنید
بخاطر هر نکته مثبتی که در یک موقعیت خاص می بینید، خود را تشویق کنید. به عنوان مثال به خود بگویید: « گر چه بنظر می رسد ارائه من عالی نبوده اما حضار با طرح پرسش، تا پایان جلسه مطالب را دنبال کردند. این نشون میده که موفق عمل کرده ام و به هدفم رسیده ام. »
این قدم ها ممکن است در نگاه اول دشوار بنظر برسند. اما با تمرین بتدریج آسان تر خواهند شد. هنگامی که شما شروع به شناسایی افکار و عقاید تخریب کننده احترام به نفس در خود کنید، قادر خواهید بود عملا آنها را تشخیص داده و در جهت مبارزه با آنها گام بردارید. بدین ترتیب موفق به دریافتن ارزشهای خود به عنوان یک انسان می شوید. هنگامی که عزت نفس در شما تقویت شود، اعتماد به نفس شما نیز افزایش یافته و به تدریج احساس بهتری نسبت به خود و زندگی پیدا خواهید کرد.
منبع : aftabir.com
آقادکتر من از یزد با شما در ارتباطم. کاش میشد برای چند دقیقه با من مشاوره با تلگرام داشته باشید…
ممنون