۱۰ قانون طلایی برایان تریسی در زمینه موفقیت
زندگی برایان تریسی:
ثمره زندگی برایان تریسی با تمام قهرمان سازی هایی که برای وی تصویر نموده اند، در واقع تبیین سلوک یک زندگی لائیک در اوج یک موفیقت کاذب می باشد. چنانکه می نویسد:
«در طول سوابق حرفه ای خود یک حقیقت ساده را دریافتم . کلید دست یابی به موفقیت بزرگ ، پیروزی ، احترام ، مقام و خوشبختی در زندگی این است که بتوانی ذهنت را تمام و کمال روی مهمترین کار یا هدفی که داری متمرکز کنی ، آن را درست انجام دهی و تا آنرا به اتمام نرسانده ای دست از کار نکشی.»
در زیر ۱۰ قانون برایان تریسی را جمع آوری کرده ایم ، با ما همراه باشید .
قانون ذهن برایان تریسی:
همهی علت و معلولها، ذهنی هستند. افکار شما تبدیل به واقعیت میشوند. افکار شما آفرینندهاند. شما تبدیل به همان چیزی میشوید که دربارهی آن بیشتر فکر میکنید.
در این قانون ایجاد اصالت ذهن، به جای عامل سبب ساز و دیالتیک هستی شناختی طرح می گردد. در واقع آدمی تنها حاصل انتزاعات خویش است و آنچه که راز آمیز و سبب ساز و علت العلل تمام پدیده هاست، همین انتزاع ذهنی می باشد.
قانون عینیتیافتن ذهنیات برایان تریسی:
دنیای پیرامون شما، تجلی فیزیکی دنیای درون شماست. کار شما در زندگی، این است که زندگی مورد علاقهی خود را در درون خلق کنید. زندگی ایدهآل خود را با تمام جزئیات آن مجسم کنید و این تصویر ذهنی را تا زمانیکه در دنیای پیرامونتان تحقق پیدا کند، حفظ کنید.
در این قانون نیز تریسی یک علت از معلول ذهن، فاصله می گیرد و وجود خارجی را معلول خیال انتزاعی قلمداد می کند. این بدین معناست که نهان آدمی برای وصول سعادت وی، کفایت می کند. این امر در قانون چهارم نیز استحکام و تداوم می یابد.
قانون رابطهی مستقیم برایان تریسی:
زندگی بیرونی شما، بازتاب زندگی درونیتان است. بین طرز فکر و احساسات درونی شما از یکطرف و عملکرد و تجارب بیرونی شما از طرف دیگر، رابطهای مستقیم وجود دارد. روابط اجتماعی، وضعیت جسمانی، شرایط مالی و موفقیت اجتماعی شما، بازتاب دنیای درونیتان است.
قانون باور برایان تریسی برایان تریسی:
هر چیزی را که عمیقاً باور داشته باشید، برایتان به واقعیت تبدیل میشود. شما آنچه را که میبینید، باور نمیکنید بلکه آنچیزی را میبینید که قبلاً بهعنوان یک باور انتخاب کردهاید. پس باید :
– باورهای محدودکنندهای را که مانع موفقیت شما هستند، شناسایی کنید.
– آنها را از بین ببرید.
در واقع تریسی باور به انتزاع و خویش کاوی و خویش سازی را جایگزینی برای ایمان مذهبی می داند و در عبارت آخر این اصل یک ایجاز حذف وجود دارد و آن، جز اشاره تلویحی به حذب اعتقادات دینی به عنوان مانع موفقیت فردی، نیست.
قانون انگیزه برایان تریسی:
هرچه میگویید یا انجام میدهید، از تمایلات درونی، خواستهها و غرایز شما سرچشمه میگیرد. اینکار ممکن است بهصورت خودآگاه یا ناخودآگاه انجام شود.
اصالت غریزه نیز از مبانی ملکوت بیکنی بوده و رسیدن به لذت حداکثری، آرمانشهر آن است که با میانبرهای ارائه شده در تعالیم امثال تریسی می تواند برای غربیان باور پذیر تر گردد.
قانون فعالیت ذهن ناخودآگاه برایان تریسی:
ناخودآگاه شما موجب میشود همهی گفتهها و اعمالتان، مطابق با الگویی انجام پذیرد که با تصویر ذهنی و باورهای زیربنایی شما هماهنگ است. ذهن ناخودآگاه شما، بسته به اینکه چگونه آنرا برنامهریزی کنید، میتواند شما را بهپیش ببرد و یا از پیشرفت بازدارد.
راز آلودگی و راز ورزی نیز با این مبانی، می تواند بر جذابیت قوانین بیفزاید.
قانون تمرکز برایان تریسی:
هر چیزی که ذهن خود را به آن مشغول سازید، در زندگی واقعیت پیدا میکند. هر چیزیکه روی آن تمرکز کنید و مرتب به آن فکر کنید، در زندگی واقعی شکل میگیرد و گسترش پیدا میکند. بنابراین باید فکر خود را بر چیزهایی متمرکز کنید که در زندگی، واقعاً طالب آنها هستید. همانطور که پیداست بسیاری از قوانین آمایش یافته از قوانین هندوئیسمی مثل قانون «کرمه» می باشند.
قانون عادت برایان تریسی:
دستکم ۹۵درصد از کارهایی که انجام میدهید، از روی عادت است، خواه عادتهای مفید و خواه عادتهای مضر. شما میتوانید عادتهایی که موفقیتتان را تضمین میکند، در خود پرورش دهید؛ به اینصورت که تا هنگامیکه رفتار مورد نظر، بهصورت غیر ارادی انجام نشود، تمرین و تکرار آگاهانه و مداوم آن را ادامه دهید.
شرطی سازی انسان، امکانی غریزی است که مشترک بین نوع بشر و حیوانات می باشد. در واقع با اصالت غریزه باید حداقل موجودیت برای انسان تصویر شود تا همه چیز سهل و قابل وصول تر به نظر رسد.
قانون مسئولیت برایان تریسی:
هرجا که هستید و هرچه که هستید، بهخاطر آن است که خودتان اینطور خواستهاید. مسؤولیت کامل آنچه که هستید، آنچه که بهدست آوردهاید و آنچه که خواهید شد، بر عهدهی خود شماست.
این قانون هم به نوعی برخاسته از نگرش اومانیسمی بوده و اصالت انسان و وجدانش را بر هر گونه الگو برداری از تقلید از ساحت سرمدی باعث می شود.
یکی از کتابهای که از این نویسنده در ایران با اقبال عمومی روبرو گردیده است کتاب «قورباغه را غورت بده» است که در باره ۲۱ روش انجام بیشترین کار در کمترین زمان می باشد .
دیدگاهتان را بنویسید